BEDANKT VOOR
JE OFFERTE-AANVRAAG!

We bekijken je inzending en nemen binnen de 3 werkdagen contact met je op.

About FIELD

FIELD is een Belgisch sportswear concept, die op de markt is gekomen om aan de specifieke noden van onze klanten te voldoen. Vertrekkende van een wit blad, die u zelf kan invullen naargelang uw kleuren, design en geschiedenis van uw team,club en/of vereniging. Daarom is FIELD de nummer één, gespecialiseerd in op maat gemaakte designs en fabricatie van unieke sportkledij die overeenstemt met uw club identiteit. FIELD denkt mee met uw uniek concept en heeft een geheel team van designers ter beschikking waarvoor niks onmogelijk is. Dit qua design, textiel, specifieke afwerking, … Onze sportkledij wordt binnen Europa geproduceerd, daarom kunnen wij een strakke levertermijn hanteren. Voor FIELD is service en kwaliteit de sleutel tot succes. Ons doel is om dit ook over te dragen naar uw club!

ONZE
CIJFERS

+5000

ITEMS SOLD

+150

TEVREDEN KLANTEN

Our goals

Het hoofddoel is om onze klanten tevreden te maken en vooral tevreden te houden. Wij mikken met elke klant op een langdurige samenwerking. Daarom zijn voor ons prijs, kwaliteit en service onze belangrijkste punten om deze tot stand te brengen. Omdat wij voor het grootste deel onze productie in Europa hebben kunnen wij garant staan voor een snelle levertermijn. Dit is voor onze een belangrijke 'key' factor om een hoge professionaliteit en betrouwbaarheid naar onze klanten te garanderen.

 

Naast deze belangrijke factoren is het voor ons belangrijk als sportswear leverancier dat uw club kan voldoen aan de noden binnen uw sport en dat u via deze weg de uitstraling kan bekomen die de club verdient.

BE THE ARCHITECT OF YOUR OWN PROJECT

- FIELD SPORTSWEAR

Our potential

Wij hebben op dit moment de nodige ervaring en hebben eveneens de know-how binnen deze sector om de marktleider te worden in deze niche. Wij kunnen uw project branden van A tot Z.

Wij kunnen elke sporttak voorzien in zijn noden, zowel op als naast het veld!

 

BE PART OF THE TEAM,

BE FIELDED!