Je eigen Sportshirt personaliseren?

Zo verloopt het proces:

 

Aan het overwegen om je teamoutfit of sportshirt te personaliseren? Of het nu is om de tegenstander te intimideren, jullie teamgevoel te versterken of om die genante bijnamen nog wat meer in de kijker te plaatsen, twijfel niet langer! Er is nog nooit iemand niét tevreden geweest wanneer ze splinternieuwe truitjes voor hun team hebben.

 

Maar de vraag is: hoe begin je daar nu juist aan?  

Hier vind je een overzicht van het proces dat we bij FIELD hanteren om tot jullie perfecte outfit te komen:

 1. Een eerste contact
 2. Brainstorm over jouw design op maat
 3. Ons in-house design team ontwerpt jouw tenue
 4. Tijd om je sporttruitjes te bedrukken via de sublimatie-techniek
 5. Bestelling en levering
 6. Kick ass on the FIELD!

1. Ook je sportshirt personaliseren? Een eerste contact…

 

De eerste stap ligt uiteraard in jouw handen.

 

Ben je de standaard truitjes uit de vele sportwinkels beu, op zoek naar meer informatie of al overtuigd dat je met FIELD aan de slag wil? Waar je je ook bevindt in het beslissingsproces, het is altijd nuttig om contact met ons op te nemen.

 

Dat kan op twee manieren:

 

 • Vertel ons wat je zoekt en laat je gegevens achter op onze online tool waar je enkele vragen kan invullen. We beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en je ontvangt van ons een persoonlijke, vrijblijvende offerte op maat.
 • Neem je liever zelf contact op? Dan kan je steeds terecht op onze contactpagina, waar ons adres en telefoonnummer terug te vinden is.

Wat we willen weten?

🏀 De Basics

 • Voor welke sport wil je truitjes ontwerpen en met hoeveel zijn jullie? Een individueel loop T-shirt bedrukken is anders dan een volleybal shirt voor je hele sportteam ontwerpen. Dit vragen we al in ons contactformulier, zodat wij ons gesprek kunnen voorbereiden.

 

⚽ Het Model

 • Wij kunnen gepersonaliseerde truitjes creëren voor iedere sport. Per sport heb je ook keuze uit verschillende modellen.
 • Deze kan je nu al bekijken in onze online catalogus of overlopen we graag samen met jou.

 

Ben je na ons eerste gesprek volledig overtuigd om samen met ons awesome truitjes te maken? Dan starten we met het designproces!

2. Jouw design op maat

Voordat we jouw sportshirt of teamkleding gaan ontwerpen en bedrukken, zitten we samen aan de tafel. We starten van een wit blad en gaan aan de slag met de achtergrond die je ons bezorgde. Het doel? Een uniek concept bedenken waarmee we jouw sporttruitjes individualiseren. Niets is onmogelijk of onbespreekbaar in deze fase, dus gooi gerust je zotste ideeën op tafel!

 

Wat we moeten weten om jouw sportshirt goed te personaliseren:

 • Hoe moet het design van je sportshirt eruitzien? We bespreken jouw clubkleuren, de historiek van jullie team en of je bepaalde patronen wenst.
 • Wat wil je graag allemaal op je sportshirt zetten en waar wil je ze plaatsen? Welke clublogo’s, sponsorlogo’s, rugnummers, namen of slogans mogen niet ontbreken?
 • Sportshirts, sportbroeken, sweatshirts, trainingsbroeken, … Wat heb je nodig? En wil je enkel een sporttenue voor je team of kunnen fans ook een sporttruitje kopen?
 • Nog ‘speciallekes’ waar je aan dacht? … We’re at your service!
field-design-op-maat
Field designt jouw sportshirt

3. Ons in-house design team ontwerpt je tenue.

Nadat we met alles samen met jou in detail besproken hebben, gaat ons in-house design team aan de slag om jouw sportshirt op maat te ontwerpen. Onze designers zetten de uitzonderlijke ideeën om in een uniek ontwerp dat we aan jou voorleggen. Je wordt tijdens het proces op de hoogte gehouden en mag van ons een uniek design verwachten dat 100% bij jou aansluit.

4. Tijd om je sporttruitjes te bedrukken

Is het design van je sportshirt klaar en goedgekeurd? Dan gaan we naar de volgende stap in het proces: je loop T-shirt, voetbalshirt of andere team shirts bedrukken.
 

Bij FIELD gebruiken we de sublimatietechniek om je sporttruitjes te bedrukken. Deze drukwijze heeft een groot voordeel: de inkt zet zich vast op de vezels van je sporttenue, waardoor de kleuren, prints en logo’s minder snel vervagen en je je truitjes langer kan dragen. In plaats van de logo's gewoon op je tenue te plakken, kunnen we je T-shirt volledig integreren en bedrukken.

5. Bestelling en levering

Bij FIELD garanderen we kwaliteit, professionaliteit en een snelle levertermijn. We werken samen met een betrouwbare producent in Europa, waardoor je binnen de vier à zes weken al je gepersonaliseerde sportshirts kunt verwachten.

6. Kick ass on the FIELD!

Gepersonaliseerde sporttruitjes hebben heel veel waarde, zowel voor sportteams, individuele sporters als bedrijven. Wie zich wil onderscheiden als sporter of sportteam, kiest voor FIELD. Aarzel dus niet, maar zet jezelf en je club in de kijker en word morgen de ster van het veld!

 

Ook je sportshirt personaliseren?

FIELD is de nummer één in op maat gemaakte designs en unieke sporttenues. Vul snel je gegevens in en ontmoet het team achter Field!